COVID-19

De Jamboree 2020 ging aanvankelijk plaatsvinden van 25 juli tot 8 augustus 2020. Ten gevolge van de crisis met het Coronavirus heeft de Poolse organisatie beslist de Europese Jamboree te verplaatsen naar de volgende zomer. Hij zal dus plaatsvinden van 2 tot 13 augustus 2021 (onder voorbehoud dat er voldoende deelnemers zijn).

De Jamboree zal  “European Jamboree 2020” blijven heten, los van het feit dat hij in de zomer van 2021 doorgaat.

Het voorkamp begint op 29 juli voor de volwassenen en op 30 juli voor de deelnemers. Op 13 augustus keren de deelnemers en leiders terug en op 14 augustus het IST.

Er werd een categorie “COVID-19” toegevoegd aan de FAQ voor alle relevante vragen aangaande de Europese Jamboree.

Communicatie 6 april 2020

Beste ouders, leden, leiding en IST, 

Omwille van de coronacrisis heeft de Poolse organisatie beslist om de Europese Jamboree te verzetten naar de zomer van 2021. Volgens de nieuwe planning, zal de Europese Jamboree doorgaan van 2 tot en met 13 augustus 2021. (Dit op voorwaarde dat er voldoende deelnames zijn.) 

Voor deelnemers zal het voorkamp van start gaan op 30 juli 2021 en eindigt de Jamboree op 13 augustus 2021. Voor IST zal het voorkamp van start gaan op 29 juli 2021 en eindigt de jamboree op 14 augustus 2021.

Leiding start samen met de IST aan het voorkamp, ze worden op 29 juli 2021 verwacht. Hun jamboree zal samen met de leden eindigen op 13 augustus 2021.    

Gezien de huidige situatie, begrijpen we als CMT de beslissing van de Poolse organisatie.

“Uitstel is geen afstel”, maar deze beslissing heeft wel enkele gevolgen. 

Interesse? 

Graag polsen we of u ook geïnteresseerd bent om mee te gaan op jamboree in 2021.  We beseffen dat het moeilijk kan zijn om nu volmondig “Ja!” te zeggen op dit engagement, omdat nog niet alle verdere details bekend zijn.   

 We hebben echter uw antwoord nodig om ons een beeld te vormen van hoe wij verder voor jullie aan de slag kunnen. Binnenkort krijgt u de nodige informatie om definitief te bevestigen of u dit avontuur graag verder met ons aangaat.  

Daarom vragen we u om je interesse door te geven voor 14 april 2020 (zie e-mail). 

Meer informatie vind je terug in je mail. 

Algemene informatie

We beseffen dat deze situatie een aantal vragen oproept. Toch vragen we om even geduld te hebben met het doormailen van uw vragen.  

Vooreerst bekijken we zelf de komende dagen wat de gevolgen zijn van het verzetten van de Europese Jamboree en hoe we dit als Belgisch contingent aanpakken. Aangezien we (het CMT) dit ook allen als vrijwilliger opvolgen, vragen we u om ons de nodige tijd te geven om deze informatie te verwerken en de juiste informatie te verzamelen.

We nemen ons voor om u wekelijks een mail te sturen. Hiermee houden we u op de hoogte van de informatie waarover we op dat moment beschikken.

Stay safe en een stevige linker, 

Het CMT-ploeg